Recept idee: Nagerechtje op zijn kerstbest

Een gezonde balans hebben, dat is ook gezond eten.

Daarom deel ik iedere week mijn favoriete receptjes met jullie!

Deze week Vruchtenmascarpone-ijs

Het nagerecht, de beste afsluiter van iedere avond en dus ook het beste moment om je klassiekers om te toveren tot een gezonde toppers. Geen excuus meer om dit te moeten overslaan!

Ingrediënten (voor 4 à 5 porties):

  • 250 gr mascarpone
  • 250 gr (diepvries) rood fruit
  • (Stevia)
  • (Chocolade + 70%)

Bereiding:

Laat het rood fruit lichtjes ontdooien en doe het bij de mascarpone. Dit samen goed mixen (eventueel stevia bij doen).

Plaats dit goedje 2u in diepvries en mix het opnieuw. Hierna weer eens voor 2u in de diepvries. Daarna kan je het in potjes verdelen. Goed aanduwen en terug in de diepvries.

Haal ze 15 minuten voor het opdienen uit de diepvries. Serveer op een bord. Werk af met extra rood fruit en chocoladeschilfers.

Smakelijk!!