Over in Balans bij Elfi

” Mijn bedoeling is om het anders te doen. Voor mij staat een gezonde huid en een gezond lichaam centraal.”

Al sinds het begin van mijn opleiding hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van de huid. Ik ben op zoek gegaan naar de beste technieken en producten voor huidverbetering en anti-aging. Daarom werk ik alleen maar met natuurlijke, pure, no-nonsens producten. Deze producten behandelen je huid zacht en optimaal. Een huid kan namelijk pas stralen wanneer alles in balans is.

Na mijn diploma als schoonheidsspecialiste ben ik me blijven verdiepen in vervolg-opleidingen zoals Natural Facelift met uitgebreide technieken zoals collageen- en toneboost, sculpting, medidian facial, lymfedrainage, cosmetische acupuntuur,..

Voor de ontharingen werk ik enkel met natuurlijke producten, de suikerpasta. Deze techniek neemt niet enkel de haartjes op een juiste manier weg, maar werkt ook als natuurlijke scrub. Hiervoor heb ik mijn opleiding gevolgd bij RoyXpro.

In 2017 heb ik na een 1-jarige opleiding mijn diploma als Kanker Beauty Professional behaald aan het IFPC instituut. Met deze kennis kan ik patiënten begeleiden naar een gevoede huid en hun terug laten stralen.

Voor huidvriendelijke make up werk ik met producten van Bellápierre. Dit is een trendy, minerale make up lijn die toegankelijk is voor iedereen. Iedere 2 maanden volg ik een korte opleiding en blijf ik op de hoogte van alle producten en technieken.

  • Natuurlijke en pure producten

  • Natural facelift

  • Ontharingen met suikerpasta

  • Bellapierre make-up

  • Natuurlijke voeding

  • RainPharma voedingssupplementen

Doorheen de jaren heb ik ook voeding-gerelateerde opleidingen gevolgd zoals ‘Natuurlijke voeding met extra module voor de huid’ en ‘Orthomoleculaire voeding – met specifiek aandacht voor de huid’.
Tijdens de orthomoleculaire opleiding werd ik met de neus op de feiten geduwd. Ik ben mijn lichaam aan het vergiftigen! Hoe meer ik slechte voeding tot mij neem, hoe slechter ik me voel. Door de opleiding ben ik terecht gekomen bij RainPharma. Deze firma is gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingssupplementen, heeft een gebalanceerd dieet, natuurlijke huidverzorgingsproducten en het is 100 % volledig Belgisch

” Een huid kan maar op één manier stralen; als je je goed voelt, je gezonde voeding opneemt – eventueel aangevuld met suppletie indien tekorten-, manuele technieken die je gelaatsspieren versterken en collageen stimuleren én een gezond huidverzorgingsproduct. ”

Elfi Vandormael, schoonheidsspecialiste