Project omschrijving

Ongewenste lichaamsbeharing behoort definitief tot het verleden dankzij deze doelgerichte laser met ICE technologie. Dit geavanceerde toestel maakt het mogelijk om sneller en veiliger dan zijn concurrenten definitief komaf te maken met lichaamsbeharing. Het is een pionier in zijn vakgebied die ieder huidtype – ook de gebruinde huid – aankan, evenals iedere haarkleur-type.
Het blijvende resultaat wordt dubbel zo snel bereikt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de behandelde huid. Bovendien is een sessie met dit apparaat vrijwel pijnloos en uiterst veilig dankzij de ICE technologie, die ervoor zorgt dat verbranding van de huid uitgesloten wordt.
Dit Triple Wave Diode Laser-ontharings-apparaat is bijzonder high tech waardoor het op maar liefst 3 golflengtes werkzaam kan zijn. Concreet betekent dit dat zowel de lichte huid (fijne haarzakjes), de doorsnee huid (normale haarzakjes) en de donkere huid (stugge haarzakjes) allemaal behandeld kunnen worden.
Enkele nuttige weetjes wanneer je deze ontharingskuur wilt inplannen:
–         Een volledige behandeling neemt zo’n 6 tot 8 sessies in beslag afhankelijk van jouw huidtype.
–         1 week vóór de behandeling mag er niet meer gezond worden (=geen rode huid bij aanvang).
–         Minstens 10 dagen voor aanvang mag er geen zelfbruiner meer gebruikt worden.
–         Gelieve 6 weken vóór de start, de haren niet te bleken of te verwijderen met epi-lady, hars of suikerontharing, scheren en/of knippen mag wel tot 7 dagen voor aanvang.
–         Bij aanvang dient de te behandelen lichaamszone vrij gehouden te worden van make-up, lotion of cosmetica.

–         Mijn laatste tip: doe lichte lingerie aan en gemakkelijk zittende kledij.

Interesse? Leg jouw afspraak vast bij mij en ik leg je ‘haarfijn’ alles uit! 

Afspraak maken

CONTACTEER ONS
ONLINE BOEKEN