Project omschrijving

Gezond afslanken

Maak je afspraak

Gezond afvallen

Maak je afspraak

Relax, Pause, Restart… Op naar een gezondere versie van jezelf!

Afvallen in 3 stappen was nog nooit zo gemakkelijk geweest!

 • Ben je al enige tijd niet zo gelukkig met je gewicht?
 • Voel je je niet zo prettig wanneer je nieuwe kleren gaat kopen?
 • Ben je niet tevreden met wat je in de spiegel ziet?
 • Ben je na een dieet afgevallen en terug bijgekomen? Het welgekende jojo-effect?
 • Voel jij je niet lekker in je vel?
 • Heb je weinig energie?
 • Slaap je slecht?
 • Heb je steeds een opgeblazen gevoel?
 • Hunker jij ook zo naar suiker, chips en koekjes?
 • Ben jij het levenslang diëten echt beu?

Zijn deze vragen herkenbaar voor jou?

Dan is Restart dé oplossing voor jou!

Zeg voorgoed vaarwel tegen jouw ongewenste kilo’s en futloosheid met behulp van natuurlijke en gezonde voeding gecombineerd met een 100% natuurlijke ampul. Tijdens het traject kom je alles te weten over gezonde voeding, de do’s and don’ts voor jouw lichaam.

Ik, Elfi, zal jouw persoonlijke coach zijn gedurende het hele traject. Het traject loopt over 3 fasen die je steeds dichter zullen leiden tot jouw persoonlijke doelen. 

Wil jij er 100% voor gaan?

Dan help ik jou ook voor 100%!

 • De basisvloeistof bestaat uit gedistilleerd water aangevuld met carnitine en citroenzuur
 • Het geeft jou de nodige energie op 100% natuurlijke wijze die jij nodig hebt zodat jij je 100% goed voelt in je vel voor een prachtige start van het traject.
 • Het verhoogt de vetverbranding en onderdrukt jouw hongergevoel

De drie fasen van het Restart-traject:

Een goede restart is er eentje waarbij we beginnen met een schone lei, een gezuiverd lichaam. Dit doen we door bepaalde voedingsstoffen uit te sluiten, let’s detox!

Je wordt gedurende deze fase dagelijks ondersteund met het energetische ampul die jou de nodige energie zal geven doorheen de dag maar er ook voor zal zorgen dat je hongergevoel wordt onderdrukt en je meer vetten gaat verbranden. Je metabolisme zal zich herstellen en het lichaam gooit alle afvalstoffen naar buiten.

Duur: afhankelijk van jouw doel kan de duurtijd van deze fase variëren tussen de 2  en maximum 6 weken

e kan deze fase ook vergelijken met een ontdekkingsfase. Op dit punt evalueren we de werking van bepaalde voedingsstoffen op je lichaam en kan het goed zijn dat je bepaalde voedingsstoffen juist wel terug gaat opnemen en andere voedingsstoffen weer laat vallen.

Dankzij deze evaluatie zorgen wij ervoor dat jij een stabiel gewicht kan behouden en je zo te weten komt welke voedingsstoffen zowel een positief als negatief effect hebben op jouw lichaam.

Je leert je lichaam kennen, je leert een gezonde voedings- en levensstijl te hanteren.

De duur van deze fase is afhankelijk van hoeveel jij nog wenst af te vallen en hoe jouw lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen, ,… Deze fase is dus individueel te bepalen. Pas wanneer deze fase 100% op punt staat, gaan we over naar de volgende en de laatste stap.

Jouw streefdoel is behaald maar what’s next?
Hoe behoud ik dit resultaat op lange termijn? Tijdens deze fase kan je rekenen op mijn begeleiding ook na het behalen van jouw doel. 

Het is belangrijk het resultaat te onderhouden, hoe je dat doet? Dat bespreken we tijdens deze fase, ook hier help ik jou mee!

Nieuwe & gezonde levensstijl

Laten we samen stap voor stap jouw doelen bereiken zodat jij na deze Restart, nooit meer moet herbeginnen aan een ander dieet! Geniet van je nieuwe, gezonde levensstijl vol energie!

Maak hier je afspraak

Voeding zorgt ervoor dat jij je in balans voelt. Dit voel je niet alleen, je ziet het ook aan je huid en lichaam.