Project omschrijving

Gelaatsbehandeling

Maak je afspraak

Gelaatsbehandeling

Maak je afspraak

Gezonde huidverzorgingsproducten

Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met de producten van Dr. Baumann en RainPharma.
Na een grondige huidanalyse stel ik een persoonlijke behandeling op, helemaal in functie van jouw behoeften.
Deze behandeling kan afhankelijk van jouw huidtype ook aangevuld worden met voedingssupplementen.

Ook als je huid problemen vertoont zoals couperose, rosacea, acne, hyperpigmentatie, eczeem, posriasis, rokershuid, droge huid, overgevoeligheid, enz. .. Kan je een aangepaste behandeling verwachten.

100 % Huidvriendelijk

Alle aangeboden producten van de merken Dr. Baumann en Rainpharma zijn zo puur mogelijk en bieden een optimale kwaliteit, bescherming en werking.

  • Ongeparfumeerde producten

  • Vrij van kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen

  • Vrij van paraffine en minerale olieën

  • Vrij van dierlijke ingrediënten

  • Veilige UV-filters

Gelaatsbehandelingen

Natural facelifting is een manuele massage met zeer mooie resultaten naar anti-aging en algemene huidverbetering. Naast bindweefselmassage wordt er ook belang gehecht aan het spier-en botweefsel. Natural facelifting is daarom meer dan een traditionele massagetechniek.

Om goede resultaten te kunnen behouden, is het belangrijk om te herhalen. Daarom wordt sculpting aangeboden. Dit zijn oefeningen die je thuis kan uitvoeren om je huid in topconditie te krijgen / behouden.

Naast natural facelifting kan er ook specifiek gewerkt worden op het collageen-of spierweefsel. Collageen booster is een massagetechniek die zich richt naar het verbeteren van rimpels. Tone booster richt zich meer op de stevigheid van de huid.

Daarnaast wordt ook nog Meridian Facial aangeboden. Dit is een techniek die het lichaam en de huid de mogelijkheid geeft zicht te regenereren en tekorten aan te vullen.

Al deze technieken kunnen apart ingevoegd worden in je favoriete behandeling maar kan ook toegepast worden als korte en krachtige behandeling. Wil je graag het effect van deze behandeling behouden, dan kan je best een kuur volgen van 5,10 of 15 beurten.

Neem wat tijd. Trakteer uzelf. Je verdient het.

Maak je afspraak