Summer Skin Festival 2020 – Summer looks good on you!

Op 1 juli gaat het Summer Skin Festival van RainPharma van start en krijg jij een GRATIS eco toilettas, gevuld met 10 accessoires ter waarde van €69 bij je aankoop (zolang de voorraad strekt). Wil jij ook zo’n toilettas? Lees dan verder, want hij is niet afzonderlijk verkrijgbaar en OP = OP.Een unieke RainPharma toilettas gevuld met 10 accessoires ter waarde van €69, gratis bij je aankoop.

Wat vind je erin terug?
  • RainPharma haarband
  • Bamboo kam
  • Bamboo spiegel
  • Bamboo tandenborstel
  • Herbruikbare watjes
  • Herbruikbare oorstaafjes
  • RainPharma nagelvijl
  • RainPharma pincet
  • RainPharma nagelknipper
  • Body wonder scrub handschoen

Hoe gaat het in z’n werk?

Kies 5 verschillende producten uit de deelnemende lijst met een minimum aankoopbedrag van €150. Wil je twee toilettassen? Kies dan 10 verschillende producten voor minimum €300. Je kan bestellen via de webshop www.inbalansbijelfi.be, via een afspraak die je telefonisch of online kan boeken (via de knop online afspraak boeken – huidverbetering – productadvies op afspraak)

Wees slim en maak van deze actie gebruik om je voorraad producten aan te vullen tot de volgende Shopping Day dit najaar!

Wil je graag advies of hulp bij het samenstellen van jouw lijstje? Laat het ons dan weten zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

De actie start officieel op 1 juli en loopt tot en met 31 augustus. Uit ervaring weten we dat dit soort acties héél populair zijn dus geef jouw bestelling op voorhand door zodat je zeker bent van jouw toilettas. De toilettassen zijn enkel via deze actie te verkrijgen en worden niet apart verkocht.

Plaats je bestelling dus vandaag al en wij sturen alles gratis naar je op vanaf 1 juli.

Bekijk de deelnemende producten:

Deelnemende producten

Alle producten voor het lichaam en gelaat doen mee aan het Summer Skin Festival, inclusief de nieuwe Natural Daylight Defence SPF30 zonnecrème.

Pssst, er zijn nu trouwens 3 tijdelijke PROMO sets zijn met véél korting die ook deelnemen aan het Summer Skin Festival!

PROMO set 1: Advanced Precleanser + Faithful Face guard € 95,90 ( korting van € 16,00)
PROMO set 2: Amazing Oil Cleanser en Dedicated Face Wash voor € 59,50 (korting van € 19,35)
PROMO set 3: ABCDEF-pakket met alle grote formaten voor € 199 (korting van maar liefst € 66,70)

Dit is dé manier om korting te scoren op je dagelijks gebruikte producten 😉

Klik hier en bestel nu je 5 favoriete producten! We verzenden ze gratis naar jou!

Wil je graag rustig de volledige folder nalezen? Dat kan via deze link. Wil je de folder graag per post ontvangen? Stuur ons dan even een email met je adresgegevens en we sturen er zo snel mogelijk eentje naar je op.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Zolang de voorraad strekt.