Het RainPharma is 100% natuurlijk en staat voor een totale aanpak

Totale aanpak, dat staat voor gezond en verstandig afslanken zonder roofbouw te plegen op je lichaam, zonder honger te lijden en met respect voor je darmen en nieren. Snel vermageren heeft vaak als gevolg dat je te eenzijdig eet en daardoor snel kan verouderen.
10 kg lichter = 10 jaar ouder. Maar niet met het RainPharma dieet.

Dit dieet zorgt ervoor dat je genoeg voedingsstoffen krijgt zonder kwaaltjes of sterke veroudering. Het is een dieet voor de kritische consument, of je nu 3 kilo of 30 kilo wil verliezen.
Het doel is je streefgewicht te bereiken op korte termijnen en dit te behouden op lange termijn.

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?

Proteïnedieten zijn erg populair om snel gewichtsverlies te bereiken. Bij RainPharma geloven ze in de motiverende resultaten van deze klassieke proteïnedieten, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de producten en de korte termijnvisie van deze diëten. Het RainPharma dieet is op dit moment het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een energieboost geven en zorgen dat je het dieet moeiteloos kan volhouden. De nadruk van dit dieet ligt op gezonde voeding.

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info over het verloop van het RainPharma dieet. De verschillende fases worden besproken zodat je goed van start kan gaan. Je krijgt ook de box die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken. Zo overlopen we je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken en hoeveel. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole en vetmeting. Na tien dagen kom je een eerste keer op controle, vervolgens elke 14 dagen. Deze eerste faste duurt tot je je streefgewicht bereikt hebt, maximaal 12 weken.

Wat kost de start?

Om met het RainPharma dieet te kunnen starten, moet je een balance box aankopen. Hierin vind je alle producten die je nodig hebt voor een slotte start. De box bevat niet alleen RainPharma producten ter waarde van €500 maar ook van gratis begeleiding tijdens de hele periode. Deze begeleiding heeft een waarde van eveneens €500.

Maar bij je eerste bezoek betaal je slechts €450 voor de hele box, inclusief begeleiding voor meer dan een jaar. Bij de start van het dieet doe je dus een groot voordeel.

Maak je afspraak

Share This Post