Behandeling van de week: Permanente ontharing

Iedere week zet ik in mijn blog een behandeling in de kijker.

Deze week? Permanente ontharing

Heeft u last van ongewenste haargroei dan is ontharen met Safe Hair Removal mogelijk de beste oplossing voor u voor duurzame ontharing op een snelle en meer comfortabele manier. Deze behandeling, ook wel SHR-behandeling kan worden toegepast ongeacht je huidtype of het seizoen. Ook gevoelige gebieden op je gezicht en lichaam kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

Ontharen met SHR

SHR is de afkorting voor Safe Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Bij het ontharen met SHR worden de haarfollikels langzaam opgewarmd door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en zo dus ook geen haar meer produceren.

Wat zijn de voordelen?

Eén van de vele voordelen is dat de behandeling met SHR zo goed als pijnloos is. Safe Hair Removal gebruikt snelle flitsen (tot wel 5 flitsen per seconde) en een warmte ontwikkeling to maximum 40 graden in de huid.  Daardoor kan je tijdens de behandeling een warm gevoel ervaren. Daarom gebruiken we tijdens de behandeling een koelmechanisme zodat de behandeling zeer goed te verdragen is.

Er zijn geen bijwerkingen met dit systeem van ontharen. Dat betekent dat je direct na de behandeling weer verder kan gaan met je dagelijkse bezigheden. Voor een  ptimaal resultaat: een langdurig gladde huid, zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei.

Zit je na het lezen van de blog nog met vragen of wil je graag zelf een permanente ontharing plannen?  Druk dan op onderstaande knop om je afspraak in te plannen.

Plan je behandeling hier in