Project omschrijving

Gezond afvallen

Maak je afspraak

Gezond afvallen

Maak je afspraak

Voeding

Een evenwichtige voeding is zowel belangrijk om gezond te zijn, je goed te voelen en je huid een boost te geven. Maar wat is gezonde voeding?

We weten allemaal dat snoep, koeken, chips,.. niet gezond zijn. Maar sta je ook stil bij de gevolgen voor ons lichaam? Ongezonde voeding zorgt ervoor dat we sneller vermoeid zijn, meer ontstekingen in ons lichaam hebben, onze cellen sneller doen verouderen,…

Mensen met huidproblemen hebben baat om hun voedingsgewoonten aan te passen zodat deze huidproblemen opgelost kunnen worden. Onze darmen zijn de oorzaak van veel huidproblemen. Dit is waarom we moeten zorgen dat ze zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Uiteraard is er soms meer nodig dan een kleine aanpassing in voeding.

Aangezien voor mij een gezonde huid centraal staat, richt ik mij naast voeding ook op voedingssupplementen die een extra hulpmiddel kunnen zijn naast evenwichtige voeding. Graag help ik je om op een verantwoorde manier met voeding en supplementen om te gaan.

Afslanken

Met het goed onderbouwde RainPharma dieet kan je verantwoord afslanken. In een eerste afspraak bepalen we voor jou de meeste optimale en haalbare manier om af te slanken én je gewicht te behouden. Dit allemaal in functie van de snelheid waarmee je kilo’s wilt verliezen, je streefgewicht en je budget.

Om een goede start te hebben, kan je kiezen tussen het RainPharma dieet (Balance Box) of het Smart Nutrition project.

Voeding zorgt ervoor dat jij je in balans voelt. Dit voel je niet alleen, je ziet het ook aan je huid en lichaam.